Terras Hildenberg Appelscha

Brasserie De Hildenberg

Brasserie De Hildenberg ligt op het prachtige terrein van Buitenplaats De Hildenberg. Vanuit de serre in het pand kijk je uit over de 9-holes golfbaan, die als een groene oase door het hele park heen meandert. Onze Brasserie biedt plek voor grote én kleine groepen. Heeft u een bedrijfsuitje? Of een familiefeest of heeft u wat anders te vieren? Kom dan langs bij Brasserie De Hildenberg!

Over het restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten. Deze worden bereid met smakelijke verse producten. Ervaar het zelf en kom langs voor een lekkere lunch of diner! Wilt u liever gezellig samen borrelen? Ook dit is bij ons mogelijk! In no-time zetten wij onze befaamde uitgebreide borrelplank voor u klaar.

Speciale wensen of evenementen

Heeft u speciale wensen? Of volgt u een dieet? Laat dit ons dan op tijd weten, dan houden wij hier rekening mee. Op onze locatie, bieden wij ook ruimte voor vergaderingen, seminars, recepties en besloten diners. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Aanvullende informatie

 

Terras Hildenberg Appelscha

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom