Grand Café De Hildenberg

Grand Café De Hildenberg ligt op het prachtige terrein van Buitenplaats De Hildenberg. Vanuit de serre in het pand kijk je uit over de omgeving van dit mooie vakantiepark in Appelscha. In ons Grand Café bieden wij plek voor grote én kleine groepen. Heeft u een bedrijfsuitje? Of een familiefeest? En bent u op zoek naar een gezellige plek om te eten? Kom dan langs bij Grand Café De Hildenberg!

Over het Grand Café

In ons Grand Café kunt u genieten van heerlijke gerechten. Deze worden bereid met smakelijke verse producten. Kom langs voor een lekkere lunch of diner! Wilt u liever gezellig samen borrelen? Ook dit is bij ons mogelijk! In no-time zetten wij een smakelijk bittergarnituur voor u klaar. Voor de gasten van vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg hebben wij speciale barbecuepakketten samengesteld. Deze kunt u op bestelling bij ons afhalen.

Speciale wensen of evenementen

Heeft u speciale wensen? Of volgt u een dieet? Laat dit ons dan op tijd weten, dan houden wij hier rekening mee. Naast een gezellig Grand Café bieden wij ook ruimte voor vergaderingen, seminars, recepties en besloten diners. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom