Boscamping & Groepsaccommodatie Appelscha

Groepsaccommodatie Appelscha beschikt over drie fraaie accommodaties die zeer geschikt zijn voor kleine en grote groepen. In deze groepsaccommodatie kun je met jouw familie, vrienden, school of vereniging  volop genieten van alles wat Appelscha en het Drents-Friese Wold te bieden heeft.
Bij alle accommodaties is er een speeltuin en volop ruimte om sport en spel uit te voeren.
  • Groepsaccommodatie ’t Reidtek tot 62 personen
  • Groepsaccommodatie ’t Kamphus tot 72 personen
  • Groepsaccommodatie Nijsingh tot 100 personen

Aanvullende informatie

Boscamping Appelscha

Hou je van kamperen in en natuurlijke omgeving, dan is Boscamping Appelscha een zeer geschikte camping voor jou. De kleine en kindvriendelijke camping is natuurrijk gelegen op de grens van Drenthe en Friesland. Al bij aankomst ervaar je de rust die uitgaat van de camping en het Drents Friese Wold. Terwijl jij je op de kampeerplek installeert, hebben de kinderen hun weg al gevonden naar de ruim opgezette speeltuin of het omliggende bos. Ondanks je op een boscamping verblijft, hebben we meerdere plekken waar de zon zich regelmatig laat zien. Want ja, als de zon eenmaal schijnt wil je er toch van kunnen genieten? 

Aanvullende informatie

Bospaviljoen Appelscha

Een overheerlijke lunch om lekker uit te rusten van je fiets of wandeltocht. Even borrelen met een lekker hapje en drankje of een hapje eten in de avond? Bij Bospaviljoen Appelscha ben je voor dit alles op de juiste plaats. Bospaviljoen Appelscha beschikt bovendien over een grote speeltuin met airtrampoline. Je kunt dus heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich volop vermaken.  
 

Aanvullende informatie