groepsaccommodatie de schoapedobbe elsloo

Groepsaccommodatie De Huntershof Diever

Prachtig gelegen aan de rand van het nationaal park “Het Drentsch- Friesche woud” ligt deze luxe en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie. Door de ligging aan de rand van het centrum van het toeristische brinkdorp Diever is deze accommodatie erg geschikt voor groepen die natuurbeleving willen combineren met de gezelligheid van een brinkdorp.

De Huntershof is een geheel verbouwde saksische dorpsboerderij uit 1865, geheel opgetrokken uit veldovensteen. Tijdens de renovatie hebben we geprobeerd de authentieke sfeer zoveel mogelijk te bewaren zonder het moderne comfort te vergeten.

Er zijn mogelijkheden voor groepen tot 42 personen. Ook is het mogelijk alleen de hoeve te reserveren voor een groep tot max. 32 personen of alleen het bijgebouw te huren voor 10 personen. Naast uw eigen terras heeft u dan gezamenlijk de beschikking over de tuin en speelweide.

Indien het aantal personen in uw groep tussen de 11 en max. 21 personen ligt is de “Zonnehoek” (in het mooie Exloo) misschien een goed alternatief voor u.

Voor bedrijfsseminars is het mogelijk om een all-in arrangement te bespreken voor bijvoorbeeld 20 personen; u verblijft dan in éénpersoons kamers en heeft de beschikking over meerdere vergader- en ontspanningsruimten. Uiteraard gaat dit met volledige verzorging en kunnen audiovisuele hulpmiddelen geregeld worden. Aangezien dit maatwerk betreft, bespreken wij graag uw wensen om tot een resultaat gerichte bijeenkomst te komen in een ontspannen en informele sfeer. Vanzelfsprekend bent u dan als enige groep onze gast en bent u onder elkaar.


Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom