Welkom bij InVeenhuizen Excursies - een unieke ervaring voor natuur- en geschiedenisliefhebbers!

Welkom bij InVeenhuizen Excursies

Een unieke ervaring voor natuur- en geschiedenisliefhebbers!

Bij InVeenhuizen nemen we je mee op een boeiende reis door het prachtige landschap en de rijke geschiedenis van deze betoverende regio. Onze excursies bieden een perfecte mix van educatie en avontuur, waarbij we de schoonheid van de natuur combineren met fascinerende verhalen uit het verleden.

Waarom kiezen voor InVeenhuizen Excursies? Onze gepassioneerde en deskundige gidsen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Ze kennen het gebied als geen ander en zijn in staat om je de meest verborgen schatten te laten ontdekken. Of je nu alleen reist, met familie of met een groep vrienden, onze excursies zijn geschikt voor iedereen!

Wat kun je verwachten tijdens een excursie met ons? Wandel of fiets door weelderige bossen, langs lange lommerrijke lanen en door onze grimmige geschiedenis. We nemen je mee op een reis terug in de tijd naar de intrigerende geschiedenis van Veenhuizen. Ontdek de voormalige gevangeniscomplexen en luister naar de anekdotes van de vroegere bewoners.

Bij InVeenhuizen Excursies hechten we veel waarde aan duurzaamheid en respect voor de natuur van Drenthe en Friesland. We zorgen ervoor dat onze excursies het milieu minimaal belasten en dat we de natuurlijke schoonheid van bijvoorbeeld het Fochteloërveen behouden voor toekomstige generaties.

Voor de avontuurlijke zielen onder ons bieden we ook speciale excursies aan, zoals fietstochten en bustours vanuit Appelscha. Of je nu houdt van actief bezig zijn of liever rustig de omgeving verkent, er is voor elk wat wils!

Boek vandaag nog een excursie bij InVeenhuizen en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis door de prachtige natuur en boeiende geschiedenis van deze betoverende Kolonie van Weldadigheid. Ontdek de verborgen schatten van Veenhuizen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Bekijk de agenda:  www.inveenhuizen.nl/agenda

 

Welkom bij Restaria Appelscha