Fietsservice en -verhuur Kramer

Voor service en vakmanschap komt u bij Bike Totaal Kramer in Appelscha. Fietsplezier begint met een goed advies. Dankzij onze kennis en ervaring schaft u altijd een fiets aan die bij u past. In onze winkel vindt u fietsen voor recreatief, woon-werk of sportief gebruik.

Begin uw fietstocht direct aan de rand van het Drents-Friese Wold. Huur uw fiets, racefiets of mountainbike en geniet van de vele mooie fietsroutes in de omgeving van Appelscha. Fietsverhuur Appelscha is het gehele jaar geopend.

Is uw fiets aan onderhoud of een reparatie toe? Band lek tijdens een dagtochtje in de buurt? Stap gerust binnen en maak gebruik van onze quickservice. Is de reparatie niet direct te verhelpen dan kunt u altijd gebruikmaken van onze leenfietsen.

Haal meer uit uw mountainbike met onze mtb clinics waarbij uw techniek wordt bijgespijkerd. Ook leuk als teamuitje! Voor zowel beginners als gevorderden is er altijd een mtb clinic naar wens. Meer weten over onze mountainbike clinics?

 


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom