Welkom in ons Kunstcafe

In de galerie kan worden genoten van kunst of muziekoptredens, maar ook van een kopje koffie met gebak of een drankje en hapje. Dit kan in onze grote serre en als het weer het toelaat ook op het terras. Wij serveren kwaliteit en hebben uitstekende koffies, gebak en zorgvuldig gekozen wijn.

Het kunstcafé is bijzondere en inspirerende plek. De galerie beschikt naast de serre en terras over ‘de Koperen Kamer’. De Koperen Kamer leent zich bij uitstek voor kleine bijeenkomsten, zoals vergaderingen of scholing. Maar het kan ook zomaar voorkomen dat er iemand zit te studeren.

In de galerie kan worden genoten van kunst of muziekoptredens, maar ook van een kopje koffie met gebak of een drankje en hapje. Dit kan in onze grote serre, maar ook op het terras. Wij serveren kwaliteit en hebben uitstekende koffies, eigengemaakte appeltaart, bittergarnituur en zorgvuldig gekozen wijn.

Muziek in de vorm van luisterconcerten is iets wat wij naast kunst onder de aandacht willen brengen. Niet zo verwonderlijk dat er recent een piano is aangekocht, en er naast blues en jazz optredens ook pianoconcerten zijn gepland.

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Van Emstweg 85
  • Postcode: 8426 BT
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 06 20415136