Lichtfontein

Lichtfontein is een sfeervol cursus- en opleidingscentrum, gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, een mooie plek, even buiten het dorp aan de oude turfroute. Op deze lokatie zijn wekelijks diverse yogalessen, maar ook vele andere activiteiten als cursussen, workshops, trainingen, kleinschalige concerten, levensvieringen en themadagen vinden er plaats.

Ook voor dieper gaande priv? consulten op gebied van Aura en Chakra healing en reading, Chakra massage, yoga, zwangerschaps/ouderschapsbegeleiding, babymassage, Soul Coaching?, Orakelkaartleggingen, Bach-remedies, Edelsteentherapie, Feng Shui en Space Clearing, kunt u er terecht.

Daarnaast voorziet Lichtfontein in rituele begeleiding tijdens veranderingsprocessen, zoals bijvoorbeeld: geboorte, volwassenwording, huwelijks- of handvasting ceremonies, scheidingen, ouderschap, carrièreveranderingen, afscheid en stervensbegeleiding.

Lichtfontein Opleidingen verzorgt sinds 2007 aanvullende beroepsopleidingen tot Chakra Deskundige, Energetisch Chakra Therapeut en Chakra Yoga Docent.

Anita Geugien, eigenaresse van Lichtfontein, tevens leerkracht en therapeut vertelt: ‘Ik verzorg al bijna 25 jaar yogalessen. We zijn in 2011 in Appelscha Boven komen wonen en werken; daarvoor woonden/werkten we in Assen. In ons pand en de gronder er om heen hebben we heel veel mogelijkheden. De voormalige school is omgetoverd tot een sfeervolle leslokatie die schoonheid en rust uitstraalt. 
We willen, naast al het andere wat we al doen, graag een breed spectrum aan yogalessen bieden, van pasgeborenen tot senioren, voor elk wat wils. Er is hier veel mogelijk’.

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Vaart Zuidzijde 120
  • Postcode: 8426 AK
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 0516 431377

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom