Lichtfontein – Centrum voor Levenskunst

Het is mogelijk om bij Lichtfontein in Appelscha wekelijks yoga en meditatie, of tweewekelijks intuïtieve ontwikkeling, sacrale dans en sound journeys te volgen. Daarnaast zijn er vele andere cursussen, lezingen, concerten, vieringen, aanschuifdiners, themadagen en workshops rond levenskunst, natuurlijke spiritualiteit, bewustwording en gezond en lekker leven.

Ook kunt u een afspraak maken voor privéconsulten. Dit kan zijn voor aura reading en healing, chakramassage, edelsteentherapie, Bach remedies, aromatherapie, tarot en orakelkaartleggingen of een coachingstraject. Tevens behoren privé yogalessen, zwangerschapsbegeleiding, na-zwangerschapssessies en babymassage tot de mogelijkheden.

Lichtfontein verzorgt een Beroepsopleiding tot Energetisch Therapeut. Deze opleiding is CRKBO geregistreerd.

Het centrum is gevestigd in een voormalige school net buiten Appelscha, gelegen aan de oude Turfroute en is omgeven door een prachtige tuin met een labyrint en een zwemvijver.

Gasten en cursisten kunnen overnachten in de Bed & Breakfast.

Lichtfontein organiseert jaarlijks groepsreizen naar bijzondere bestemmingen in de vorm van levenskunstreizen of yogavakanties, vertrekkend vanuit Appelscha.

De locatie is uitstekend bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur, voor boten is er een aanlegsteiger en er is ruime parkeergelegenheid voor het pand.

 


Aanvullende informatie

Agenda

Via onderstaande link vindt u het overzicht van alle geplande activiteiten bij Lichtfontein.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom