Vakantie in Appelscha! 

WELKOM BIJ DE LINDEHOEVE IN APPELSCHA

Luxe appartementen midden in de natuur

Combineer een weekend, midweek of kleine vakantie in een luxe appartement in Appelscha met heerlijke wandelingen of fietstochten in de natuur. Onze appartementen liggen tegen het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold aan en vlak bij het Fochteloërveen. Dat maakt de locatie van onze gloednieuwe appartementen zo uniek. Neem tijd voor elkaar en ontspan enkele dagen.

DE APPARTEMENTEN VAN DE LINDEHOEVE IN APPELSCHA

Onze appartementen zijn gevestigd in een oude ‘hoeve’, de Lindehoeve. Vanaf ca. 1853 heeft op deze locatie een oude boerderij gestaan en vanaf 1860 is veenbaas Jan Reinders eigenaar van de boerderij. In zijn periode is de oude boerderij door nieuwbouw vervangen. Vanaf de jaren 70 in de vorige eeuw wordt de boerderij verbouwd tot het voormalig bekende pannenkoekhuis “De Lindehoeve”. De locatie is erg bekend in Noord nederland en wordt veel geboekt als goede en veel bezochte, horecagelegenheid en trouwlocatie.

Na enkele overnames van de Lindehoeve wordt door de huidige familie het ‘deel’ van de boerderij in 2023 afgebroken en opnieuw opgetrokken. Het voorhuis, waar de appartementen in gevestigd zijn, wordt visueel behouden en volledig duurzaam gerenoveerd naar de maatstaven en wensen van deze periode. Beide appartementen zijn helemaal nieuw opgebouwd en inmiddels in gebruik.

Kom je ook genieten van de rust en natuur in Appelscha?

Contactgegevens

Vaart Noordzijde 53A
8426 AS Appelscha
06 2047 4448 of 06 5140 5476
> Mailen met de Lindehoeve
> Bezoek de website

Kom vakantie vieren in vakantiehuis Daddewiek in Ravenswoud bij Appelscha
Kom vakantie vieren in vakantiehuis Daddewiek in Ravenswoud bij Appelscha
Kom vakantie vieren in vakantiehuis Daddewiek in Ravenswoud bij Appelscha
vakantie appelscha - kom naar de appartementen van de lindehoeve appelscha