Mulder Dier & Tuin

Mulder Dier & Tuin is gevestigd achter de oude meelfabriek aan de Vaart N.Z. in Appelscha. Het bedrijf is ontstaan uit de fouragehandel van de gebroeders Mulder en bestaat in de huidige vorm 5 jaar. In de winkel van ca. 300 m2, vindt u alles op het gebied van dier en tuinbenodigdheden. Anne-Jan Mulder: “wij leveren uit de volledige productlijn van PAVO, waarvan wij dealer zijn. Ook verzorgen wij hiervoor bulkleveringen rechtstreeks vanaf de fabriek. Onze A-merken zijn o.a. Royal Canin, Carocroc, Eco-Style, DFK, Kasper Faunafood, Havens, Garvo, Oranjeband, etc.

Ook voor de sportvisser is er een ruim assortiment aanwezig. Van allerlei visbenodigdheden tot maden en diverse soorten lokaas.

“Als extra service hebben wij een bezorgdienst voor de afname van grotere hoeveelheden, die eens in de drie weken gereden wordt”. De mensen van Mulder Dier & Tuin zijn stuk voor stuk specialisten. Jarenlange ervaring en een gedegen vakkennis.


Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom