Naturistenvereniging Lotus

Over naturisme bestaan verschillende visies; sommigen houden sterk vast aan de natuurlijke leefwijze: bloot, verbonden met de natuur, vegetarisch eten, geen alcohol drinken en niet roken.

In de huidige tijd is “blootrecreatie” voor veel mensen een normale zaak geworden; de verbondenheid met de natuur is daarbij kenmerkend voor het naturisme. Voor LOTUS is de kern, dat mensen die daarvoor kiezen op een prachtig natuurterrein – met respect voor elkaar en voor die natuur – hun vrije tijd doorbrengen. Verschillen tussen mensen, ook in de beleving van het naturisme, worden daarbij als vanzelfsprekend geaccepteerd. Als de weersomstandigheden dit toelaten wordt er bloot gerecreëerd. Zwemmen doen we altijd bloot.

Lotus in aangesloten bij de N.F.N., de Nederlandse Federatie van Naturisten. We vragen aan gasten dan ook een geldige nfn of inf kaart.


Aanvullende informatie

 

overige tekst, normaal

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom