Welkom op Park Drentheland!

Ruimte en comfort op Park Drentheland

Genieten van een welverdiende vakantie doet u op Park Drentheland in Zorgvlied!

Of u nu wilt kamperen of een vakantiehuisje wilt huren: op onze camping ervaart u vrijheid en ruimte om heerlijk tot rust te komen. Wilt u graag actief bezig zijn? De faciliteiten op Park Drentheland bieden mogelijkheden te over, zoals een  buitenzwembad, ruime speeltuin, tennisbanen, minigolf en een recreatieruimte. Voor de paardenliefhebbers is er een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig.

Uniek natuurgebied en leuke uitstapjes

De camping met ruime plekken ligt prachtig beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit unieke natuurgebied met bossen, vennen, heide en zandverstuivingen nodigt uit om fijne wandel- en fiets- en paardrijtochten te maken. Op fietsafstand vindt u gezellige en authentieke dorpjes. Op korte afstand zijn volop leuke uitstapjes te maken voor jong en oud.

Check de mogelijkheden voor uw verblijf via onze zoek & boek functie. Natuurlijk vertellen we u ook graag meer per telefoon of e-mail. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op Park Drentheland!


Aanvullende informatie

 

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom