RCN Vakantiepark de Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg is gelegen in het Friese dorpje Appelscha aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. U zult versteld staan van dit prachtige natuurgebied, waar u eindeloos van kunt genieten tijdens een wandel- of fietstocht. Op steenworp afstand bevindt zich ook het unieke veengebied het Fochteloërveen.

 


RCN Vakantiepark De Roggeberg

Op RCN Vakantiepark de Roggeberg is voor de kinderen tot 10 jaar een waterspeelparadijs (vernieuwd in 2020) (geopend boven de 20 graden). Uren spetteren, met ook nog een mooi spraypark. Het openluchtzwembad van Appelscha, gelegen naast RCN Vakantiepark de Roggeberg is gratis toegankelijk voor alle gasten die op het park verblijven. Zin in een sportief middagje? Leef je uit op de all-weather tennisbaan, in de pannakooi of tijdens een potje midgetgolfen. Op RCN Vakantiepark de Roggeberg kunnen klimliefhebbers hun hart ophalen op de 15 meter hoge klimtoren: er zijn wel 6 verschillende klimroutes. Geen mooi weer? Dan kun je heerlijk spelen in onze indoor speelplaats “Et Stoefzaand”. En lopen naar de recreatie activiteiten hoeft ook niet meer, de Rogge-Express komt je halen.

***

Ons park is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van een fietstocht, wandeling en ATB route.

***

Haal, tijdens het seizoen, iedere morgen verse broodjes (en nog zoveel meer) bij de brood & snack van RCN Vakantiepark de Roggeberg. Geniet ’s avonds van een uitgebreide maaltijd in de brasserie waar u een ruime keuze heeft uit diverse gerechten. Voor een vlugge hap is er een snackbar aanwezig. Een boodschap vergeten? Geen probleem u kunt terecht in onze minishop op de receptie. Alle faciliteiten zijn geopend vanaf eind maart t/m eind oktober. In de winterperiode is ons restaurant open op zondagmiddag, even uitrusten tijdens uw wandeling.

Een tafel reserveren kan via: DEZE LINK

.

***

Je bevind je in het hart van het noorden, Assen, Groningen en Leeuwarden zijn in minder dan 45 minuten te bereiken. Op zoek naar iets voor de kinderen? Ga naar attractiepark Duinen Zathe in Appelscha (5 min. rijden). Gevangenisdorp Veenhuizen met zijn gevangenismuseum is ook een echte aanrader.

Aanvullende informatie