RCN Vakantiepark de Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg is gelegen in het Friese dorpje Appelscha aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. U zult versteld staan van dit prachtige natuurgebied, waar u eindeloos van kunt genieten tijdens een wandel- of fietstocht. Op steenworp afstand bevindt zich ook het unieke veengebied het Fochteloërveen.

 


Aanvullende informatie

 

Op RCN Vakantiepark de Roggeberg is voor de kinderen tot 10 jaar een waterspeelparadijs (geopend boven de 20 graden). Uren spetteren tussen de waterspuwende zeehonden en op de waterglijbanen. Het openluchtzwembad van Appelscha, gelegen naast RCN Vakantiepark de Roggeberg is gratis toegankelijk voor alle gasten die op het park verblijven. Zin in een sportief middagje? Leef u uit op de all-weather tennisbaan, op het sportveld of tijdens een potje midgetgolfen. Op RCN Vakantiepark de Roggeberg kunnen klimliefhebbers hun hart ophalen op de 15 meter hoge klimtoren: er zijn wel 6 verschillende klimroutes.

***

Ons park is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van een fietstocht, wandeling en ATB route.

***

Haal, tijdens het seizoen, iedere morgen verse broodjes bij de croissanterie op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Geniet ’s avonds van een uitgebreide maaltijd in het familierestaurant waar u een ruime keuze heeft uit diverse gerechten. Van een uitgebreid drie gangen diner tot een lekkere pizza. Liever een snelle hap? Uiteraard is er op het park ook een snackbar aanwezig. Alle faciliteiten zijn geopend vanaf eind maart t/m eind oktober. In de winterperiode gelden beperkte openingstijden.

***

De levendige winkelstad Assen ligt op slechts 20km van RCN Vakantiepark de Roggeberg. Op zoek naar iets voor de kinderen? Ga naar attractiepark Duinen Zathe in Appelscha (5 min. rijden). Gevangenisdorp Veenhuizen met zijn gevangenismuseum is ook een echte aanrader.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom