Recreatiebedrijf De ELF IEKEN

D’ ELF IEKEN is een recreatiebedrijf met o.a. een minicamping, binnen- en buitenspelen en een maisdoolhof in Elsloo (Frl.) aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold, in de Friese Wouden, nabij Appelscha. Naast de minicamping is er ook een boerderijwinkel.

Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze camping en alle voorzieningen er omheen. U kunt vanaf de camping alle kanten op. Elsloo ligt heel centraal in Noord Nederland.

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Even geen zin om te bellen, vult u dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wij hopen u binnenkort in Elsloo te kunnen begroeten!


Aanvullende informatie

Binnen & Buiten spelen: Binnenspeeltuin

Een kleine, overzichtelijke speeltuin voor kinderen van 0 – 10 jaar.
Voor de kleinsten een softplay hoek met springkussen en zachte blokken. Voor de oudere kinderen, grote bouwblokken, traptrekkers, een groot klim toestel en een springkussen.
Natuurlijk kunnen ook kinderfeestjes binnen gevierd worden. Informeer naar de mogelijkheden via info@elf-ieken.nl.

Openingstijden:
Binnen- en buitenspelen is geopend tot eind oktober (houd de website in de gaten).
Woensdag-, vrijdag-, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 – 17.00 uur
In de mei-, zomer-, en herfstvakantie dagelijks van 10.00 – 17.00 uur

Huisregels:

  • honden niet toegestaan!
  • sokken aan is verplicht!
  • het is niet toegestaan meegebrachte etens- en drinkwaren in de binnenspeeltuin te nuttigen.

Schoolreisjes

Schoolreisjes zijn van harte welkom bij DELF IEKEN. Neem contact op en informeer alle mogelijkheden

Maisdoolhof

Vanaf 2007 is er jaarlijks een maisdoolhof bij D’ ELF IEKEN. Op 1,1 ha maakt de boer elk jaar een nieuwe route in de mais. In het midden van het maisdoolhof staat een uitkijktoren die uitzicht biedt over het hele doolhof. Behalve een nieuwe route zit er ook elk jaar een nieuwe speurtocht in. Een educatieve speurtocht geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongsten zit er een plaatjes opdracht in en voor de ouderen meerkeuze vragen en een puzzelopdracht. De speurtocht door het maisdoolhof duurt ongeveer 5 kwartier. Het maisdoolhof is zeer geschikt voor kinderfeestjes en familieuitjes.

Honden zijn niet toegestaan!