Welkom bij Restaria Appelscha

Welkom bij Restaria Appelscha

VAN BRON TOT BORD

Restaria Appelscha neemt de verantwoordelijkheid om bewust te kiezen voor producten met een Beter Leven-keurmerk, zonder de consument daar meer voor te laten betalen. We willen de achtergrond kunnen vertellen van onze producten en weten waar onze producten vandaan komen. Zo zijn onze Hereford hamburgers van 100% scharrelrundvlees en werken we met lokale leveranciers, zodat U van bron tot bord weet waar uw overheerlijke gerechten vandaan komen!

Duurzaam ondernemen

Restaria Appelscha wil vanuit haar formule-gedachte graag op een duurzame manier bijdragen aan een betere samenleving door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Hiervoor zijn vanuit de formule een aantal criteria opgesteld die meten in hoeverre Restaria Appelscha voldoet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Benieuwd wat je allemaal kunt eten of afhalen?

Met ons uitgebreide menu heeft u keuze uit tal van mogelijkheden. Wilt u lekker uit eten en genieten van een driegangenmenu? Geen probleem. Maar uiteraard zijn wij er ook voor de ‘snelle hap’ in de vorm van patat en snacks. En wat dacht u van onze heerlijkverse broodjes of de burgers van de bakplaat!

 

Restaria Appelscha
Vaart ZZ 40, Appelscha
Bezoek website

 

Welkom bij Restaria Appelscha
Welkom bij Restaria Appelscha
Welkom bij Restaria Appelscha