DSA3 – Stichting Algemene Activiteiten Appelscha

Binnen Appelscha zijn veel vrijwilligers actief om de vele activiteiten in ons dorp mogelijk te maken.
De meeste activiteiten worden georganiseerd door verenigingen of stichtingen die zich specifiek op hun activiteit richten. Er zijn daarnaast ook activiteiten die niet onder een stichting vallen. Denk aan Koninginnedag, de markten. Stichting Promotie Appelscha 2005 heeft daarom een zelfstandige stichting opgericht die deze activiteiten organiseert.

SA3 is een stichting met een bestuur, zonder leden. Om evenementen te kunnen organiseren ( b.v. NK Solexrace, Ringrijderij, Dodenherdenking, Markten/Braderieën, etc.) zijn wij voor de uitvoering afhankelijk van vrijwilligers. Tevens dienen wij – naast een bijdrage van de OVA – in onze eigen financiële middelen te voorzien. Om continuïteit te kunnen waarborgen zijn deze twee elementen van wezenlijk belang.

 


Aanvullende informatie

  • Website:  SA3

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom