De Valouwe 3 – Huisje huren

Het huisje staat in een schitterende omgeving en is voorzien van alle gemakken, o.a.: Wasmachine, moderne keuken en sanitair,

interactieve TV, gratis internet en bellen, dvd speler en gratis gebruik van fietsen.Naast een CV is er een gezellige sfeerhaard voor de kille avonden.Het meubilair bestaat uit o.a. een eethoek en bankstel. Er zijn twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een 2-persoonsbed. In de andere een 2-persoonsbed en een 1-pers. stapelbed. Totaal dus vijf slaapplaatsen voor volwassenen. Daarnaast is er een campingbedje aanwezig.Gratis gebruik van (draadloos) internet en gratis bellen naar alle vaste en mobiele (!) nummers in Nederland. Sinds kort is er Interactieve TV van KPN. U kunt o.a. opnemen, kijken naar uitzending gemist en vanuit uw stoel tegen een gering bedrag films bestellen.

• 5-pers. Aanwezig: wifi, houtkachel, kindermeubilair, magnetron, wasmachine, TV, terras en tuin.

 


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom