Kom voor vers eten naar de Vershal in Oosterwolde

Welkom bij Vershal de Kunst in Oosterwolde

Alles is een Kunst in het leven. En zeker op het gebied van eten en drinken, samen met een passie voor kunst kon er daarom maar 1 naam op onze winkeldeuren gezet worden. Vershal de Kunst.

Met 40 jaar ervaring in groente en fruit en 20 jaar in Italie te hebben gewoond kunnen wij u met trots een breed assortiment aan heerlijke produkten aanbieden.

Onder het motto “ inkoop van produkten zo dichtbij als het kan en zover als het moet “ vindt u in onze Vershal het complete alfabet: Van A..nanas to Z…eeuwsche Oosterschelde zout “Boerenkaas, Olijfolie, Imker honing, Pasta, allemaal bekend terrein voor ons. Het heerlijkste fruit voor de beste prijzen.

Graag verzorgen we ook uw fruitmanden, verjaardagkado’s en meer…

Tevens verzorgen wij voor een groot aantal bedrijven in de regio het werkfruit. Wekelijks heerlijk fruit op het werk, elke week weer verrassend en daardoor zorgend voor goed gehumeurde collega’s.

Deelt u ook onze passie voor Kunst?

Verschillende werken van ons dochterbedrijf Manzonie Kunst Galerie hangen als repro in de Vershal.  De echte werken zijn te bewonderen in de galerie zelf. criticoarte.org/

U vindt de Vershal in Oosterwolde t.o Albert Heijn, naast de Big Bazar.

Vershal de Kunst

Stipeplein 4, 8431 WE Oosterwolde
www.vershaldekunst.nl
06-29454399 ( tevens whatsapp)

 

Vershal de Kunst Oosterwolde
Welkom bij Restaria Appelscha