Het neusje van de Zalm – Uw visspecialist Vishandel Braams

Het Neusje van de zalm –  parkeerplaats Verscentrum Appelscha

De uitdrukking het Neusje van de Zalm wordt in de volksmond gebruikt als men iets ‘het beste’ of ‘uitmuntend’ vindt. Dat is precies waar wij van Neusje van de Zalm naar streven. Kwaliteit staat bij ons voorop, daar tornen we niet aan. En dat proef je. Of het nu gaat om een zoute haring, een makreel of een portie kibbeling: de kwaliteit is gewaarborgd.

Vis is niet alleen lekker, het is ook goed voor de gezondheid. Niet voor niets wordt geadviseerd om minimaal één keer per week vis te eten. Uit onderzoek blijkt dat vis niet alleen beschermt tegen hart- en vaatziekten, maar misschien ook tegen dementie, oogkwalen en ouderdomsdiabetes.  Dat heeft te maken met het vetpercentage van vis. Vis bevat veel onverzadigde vetzuren, waaronder omega-3, dat belangrijk is voor het functioneren van de hersenen.

Vis maakt deel uit van de Schijf van Vijf, waarin producten staan die positieve gevolgen hebben voor uw gezondheid en fitheid. Het Neusje van de Zalm wil daar graag een bijdrage aan leveren. En de kwaliteit, die moet u zelf komen ervaren. Welkom!!


Contact informatie

  • Jikke Reinbergenstrjitte 22
  • Gorredijk
  • Tel.:  06 43444955

 

Elke week lekker aanbiedingen