WESSELINK DENTAL
Iedereen, van jong tot oud, is welkom bij Wesselink Dental – Totale Mondzorg. Wij zijn een kleinschalige praktijk, laagdrempelig. We nemen voor elke patiënt uitgebreid de tijd en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
De praktijk aan ’t Oost 8 in Oosterwolde biedt alles onder één dak: een tandarts, een tandtechnische afdeling en een implantoloog. De combinatie biedt voor de klanten veel voordelen. De lijnen zijn kort waardoor iedereen snel en adequaat geholpen kan worden.

KUNSTGEBIT
Wesselink Dental is bovendien dé prothesespecialist in Ooststellingwerf en omgeving. Wat betreft digitale protheses loopt de praktijk in het noorden ver voorop. Door onder andere de aanschaf van een 3D-printer, freesmachine en mondscanner kan iemand binnen een week aan een nieuw kunstgebit worden geholpen.

REPARATIE
U kunt dagelijks bij ons terecht, zonder afspraak, voor het repareren van uw kunstgebit. Een reparatie kan zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht, uiteraard wel afhankelijk van wat er moet gebeuren.

NOODGEVALLEN
Problemen met uw kunstgebit? ‘s Avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar via telefoonnummer  06-24767313. Noodgevallen tandarts? Tel buiten openingstijden 0900-2023300 (0,90 cent per minuut).

INSCHRIJVEN
Als nieuwe patiënt bent u van harte welkom bij Wesselink Dental – Tandheelkunde. Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier, telefoonnummer 0516 78 50 82 of stuur een e-mail: info@wesselinkdental.nl.

Voor meer informatie, bezoek de website www.wesselinkdental.nl


Aanvullende informatie